VINS

8c

8c+

60% de Garnatxa peluda, ben concentrada, fresca i mineral, ha estat durant 16 mesos en dipòsit amb les mares fines, sense tenir contacte amb l’oxigen, per mantenir-ne la frescor, la mineralitat i la joventut. Al mateix temps, les mares ajuden a fer-la més golosa i sedosa.
40% restant és d’una Carinyena vella provinent de la finca del Mas d’en Salvat, veremada a primers de Novembre. És una Carinyena elèctrica, amb molt de color i una acidesa fora del comú que ha fet que pugui romandre durant 26 mesos en botes velles, a fi de no emmascarar la puresa del vi.

Té un color amb una capa mitja i un ribet violaci, que denota encara joventut.
La complexitat en nas i frescor són elevades i ens  apareix molt la mineralitat pròpia del terreny al primer moment i després surten combinacions de fruites vermelles  i negres, combinades amb notes florals com roses, violetes i lleugers tocs de caramels balsàmics.
En boca denota una finura i elegància pròpia d’un gran vi, amb una acidesa marcada típica de la nostra vila, que li dona un caràcter i una llargada considerable.


seleccio_2017

Castell de Siurana Selecció de Costers

Aquest vi de criança s’ha elaborat a partir de les vinyes més velles de garnatxa i carinyena del nostre celler.

Vi de color vermell cirera picota, amb capa molt intensa.
En nas la intensitat és molt alta i d’una gran complexitat, apareixent notes de cafè, fruita negra i espècies, i també d’herbes aromàtiques.
A la boca té una entrada agradable, és voluminós, amb bona estructura i molt de cos, i el postgust és persistent i convida a beure’n més.


codolar_2

Codolar 

Vi negre elaborat amb garnatxa (50%) i carinyena (50%).

Vi de color vermell robí, ribetejat amb tons violacis. Té una aroma molt intensa i elegant, que recorda els fruits vermells, amb notes de sotabosc, vainilla, torrats i eucaliptus. A la boca és agradable, amb tanins suaus, i un postgust llarg i persistent que fa que es desitgi un altre glop.


troies_blanc_2

Les Troies blanc

Vi elaborat majoritàriament a partir de macabeu (95%) i amb l’aportació interessant de la garnatxa roja (5%).

Aquest vi blanc presenta un color verd clar d’aspecte cristal·lí. Olfactivament la primera impressió és agradable i intensa. Té un caràcter fruitat en el qual destaquen les notes de pinya amb almívar i de cítrics, entre altres. En boca és amable, suau i fresc, amb la presència encara de les notes fruitades anteriors. Té un bon equilibri que fa que el seu pas sigui suau però viu. Finalment, el seu postgust és agradable i persistent.


troies_rosat

Les Troies rosat

Vi elaborat amb garnatxa (60%) i carinyena (40%).

Aquest vi rosat presenta un color vermell robí molt viu i bonic, amb un aspecte brillant i net. L’aroma és fresca i intensa, molt fina, i hi apareixen notes de fruites vermelles com les maduixes i els gerds. En boca la primera impressió és molt agradable, suau, amb un equilibri del qual en destaca la frescor. El seu pas és amable i plaent.


troies_negre

Les Troies negre

Vi negre elaborat amb garnatxa (50%) i carinyena (50%).

Color vermell intens, amb capa mitjana. En nas apareixen notes afruitades, bàsicament de fruita negra i vermella, i també balsàmiques. En boca és rodó i amable, i deixa una frescor molt agradable.


garnatxa

Castell de Siurana Garnatxa del Montsant

Elaborat amb garnatxa roja, de la que queden molt pocs ceps al poble de Cornudella de Montsant.

Bonic color taronja-marronós. L’aroma és molt elegant, amb notes de melmelada, codonyat i préssec. En boca és glicèric, dolç, amb una bona frescor que li dóna un equilibri encertat.


mistela

Castell de Siurana Mistela

Elaborada amb garnatxa negra veremada al límit de la sobremaduració, aconseguint una alta concentració de sucres. Fa criança en bótes de roure francès.

Color taronja amb lleugera evolució. En nas és molt complexa, amb notes de mel, fruits secs, dàtils, codonyat i cítrics. En boca és untuosa i glicèrica, però sense ser pesada, degut a la bona acidesa que té, que deixa una sensació refrescant molt agradable.


ranci

Castell de Siurana Ranci

Elaborat amb garnatxa negra d’alta graduació i posat a “sol i serena” com a mínim un any i envellit en barriques de fusta amb soleres d’altres anyades.


Altres productes i formats

vermut     bib_3_litres              bib_5_litres