banner_benvinguts_a_pages_2017

El proper cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny del 2017, juntament amb el centre d’activitats de Montsant Natura participarem a Benvinguts a Pagès. Un cap de setmana diferent per endinsar-nos a la vida de poble i re-descobrir la pagesia a Catalunya. A continuació us presentem les nostres activitats!


Dissabte 3 de juny a les 18.00h i el diumenge 4 de juny a les 12h.  Visita especial de “El modernisme al camp, l’art de fer el vi”.

Descobrirem al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant, considerat com una de les catedrals del vi de Catalunya, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell i deixeble de Gaudí. L’activitat cultural combina història, arquitectura i enoturisme i acabarà amb un tast de vins elaborats al mateix celler. Per als més petits hi haurà suc natural. A més a més, els vins aniran acompanyats de productes locals com formatge Km0 i embotits elaborats amb carn de porc ecològic local.

És important fer la reserva prèvia enviant un missatge a: activitats@montsantnatura.cat o bé trucant al telèfon 977.82.13.13

Preu especial Benvinguts a Pagès:  Adults 10€ , Infantil 8€ (10 a 17 anys)


El diumenge 4 de juny, a les 10h, es durà a terme l’activitat “Entre Còdols, de l’ermita al celler”. Tot just a peus del Montsant, gaudirem d’una petita excursió entre vinyes passant pel Camí dels antics Cartoixans fins arribar al poble de Cornudella de Montsant, on seguidament, es visitarà el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant, considerat com a una de les Catedrals del Vi, ja que va ser dissenyat per l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. Durant la visita veurem la utilitat que se li dóna encara avui en dia al Celler i observarem les seves característiques tant impressionants i característiques de l’època.

Finalment, l’activitat acabarà amb un tast de vins del propi celler i embotits elaborats amb carn de por ecològica Km0.

És important fer la reserva prèvia enviant un missatge a: activitats@montsantnatura.cat o bé trucant al telèfon 977.82.13.13

Preu de l’activitat: Adults 20€ , Infantil 18€ (10 a 17 anys)
Preu especial Benvinguts a Pagès:  Adults 18€ , Infantil 15€ (10 a 17 anys)