presentacio8c-1

El passat dissabte, 17 de setembre del 2016, a les 19.00 hores, va tenir lloc la presentació del nou vi del Celler: 8C+

Fa uns mesos es va convocar un concurs per dissenyar l’etiqueta d’aquest nou vi, homenatge a la comunitat escaladadora. Ha estat en aquest acte on s’ha donat a conèixer el disseny guanyador. L’empremta d’un escalador proporciona personalitat a l’ampolla destacant la importància d’aquest esport a la zona.

presentacio8c-2

A les 18h, els participants al concurs de disseny que van assistir a la presentació van gaudir d’una visita guiada al celler, una de les catedrals del vi, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell.

presentacio8c-3

A les 19h, Joan Cucurella, l’enòleg del celler, va acompanyar a tots els assistents a descobrir les peculiaritats d’aquest vi, elaborat amb garnatxa i carinyena, que deixa als paladars un excel·lent regust de boca.
  presentacio8c-4

“La dificultat d’una via, l’esforç i l’entrenament necessaris per assolir un objectiu, l’home que es troba amb la natura més salvatge per superar un repte… El nostre vi 8c+ representa, de la mateixa manera, la satisfacció d’un resultat, d’una feina ben feta; una viticultura difícil i salvatge que ens aporta territori; un Montsant característic per la seva garnatxa fresca i especiada que dóna pas a un samsó potent i estructurat. Aromes de terra i de fruita madura, de veremes tardanes, amb una acidesa agradable i continguda i un pas per boca viu i fresc, complex i lliure com la nostra terra. Com l’escalada.”