entrada 07-04-2014El proper dissabte 12 d’abril, a les 19h de la tarda, el Celler Cooperatiu de Cornudella convida a tothom a l’acte de presentació del seu últim producte, la nova mistela.

El nou producte, que es dirà Castell de Siurana – Mistela Jove 2013, es presentarà públicament el pròxim dissabte 12 d’abril a les instal·lacions de la botiga del celler, prèvia benvinguda del sr. Joan Dolcet Safont, president de l’entitat.

La nova mistela, sense envelliment en bóta, ha estat durant tres mesos en dipòsit. És un producte destinat a gent jove, a nous consumidors. És un vi dolç, melós, però gens embafador. Al no tenir criança, té unes notes molt vives de joventut. Allò que el caracteritza i el diferencia d’altres vins dolços és precisament això, que no té envelliment.

El Castell de Siurana – Mistela Jove 2013 és un vi fresc i divertit, amb aromes de fruita vermella (sobretot cirera i maduixa), fins i tot amb alguna nota de fruita tropical, tipus almívar. Té molta joventut amb nas i a nivell de boca, és molt amable i dolç.

Durant l’acte de presentació s’oferirà un tast dirigit i obert a tothom a càrrec de Ramon Valls, enòleg del celler, i es degustaran bunyols de vent per acompanyar, dolços locals característics d’aquesta època de l’any.

L’acte de presentació comptarà amb la col·laboració especial de Jesús Mª Tibau, escriptor local, qui llegirà in situ un relat escrit i pensat especialment per aquest nou producte, titulat “Amb gust de cirera als llavis”. I és que des del 12 fins el 23 d’abril es posarà a la venda el pack “Sant Jordi”, que consistirà en una caixa de fusta amb l’ampolla de la nova mistela, una rosa vermella de paper feta a mà i el conte de l’escriptor Jesús Mª Tibau.

Si voleu ser dels primers en tastar aquesta nova mistela i descobrir el pack “Sant Jordi”, no ho dubteu i veniu el pròxim dissabte 12 d’abril a les instal·lacions del celler. Us hi esperem!