El passat dia 7 de juny, va tenir lloc a Falset la Gala de lliurament dels PREMIS MONTSANT, que per segon any lliura la DO Montsant.

Aquest any hem tingut l’honor de recollir un dels guardons, el PREMI ENOTURISME, en reconeixement a la tasca que el nostre celler ve desenvolupant des del passat 2013.

Agraïm a la DO Montsant aquest reconeixement i felicitem a tots els altres premiats en aquesta segona edició dels Premis Montsant.

PREMI ENOTURISME
CELLER COOPERATIU DE CORNUDELLA DE MONTSANT

El Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant rep el premi Enoturisme d’aquesta edició per la seva bona feina envers la promoció turística del territori, amb una oferta que han sabut compaginar amb la seva important activitat vinícola.

El celler va obrir les seves portes a l’enoturisme el març de 2013, i des de llavors aquest edifici centenari i modernista, construït per a l’elaboració del vi i l’oli, ha sabut adaptar-se als nous temps amb tastos modernistes al celler, tastos entre vinyes i visites guiades per explicar la història arquitectònica i vinícola d’aquesta Catedral del Vi.

Foto: DO Montsant – www.domontsant.com