Amb l’arribada de la primavera el Celler Cooperatiu de Cornudella arranca de nou la temporada amb força novetats pel que fa a les activitats enoturístiques que ofereix. Entre elles, destaca la possibilitat de realitzar-les, per primera vegada, en anglès. I també la possibilitat de complementar-les amb la degustació de productes gastronòmics de proximitat.

A partir d’ara, a part de les visites regulars en cap de setmana, el celler oferirà diferents productes enoturístics especialment destinats i pensats per satisfer les necessitats dels diferents col·lectius interessats tant en català, castellà com en anglès. Prèvia reserva, les visites es podran realitzar qualsevol dia de la setmana, i s’oferiran en diferents formats, depenent del temps que cadascú hi vulgui dedicar.

Entre les principals novetats, i com a complement a les visites guiades tant al celler com a les vinyes, destaca també la possibilitat de tastar i degustar productes km 0. A més a més de poder catar els vins que s’elaboren al Celler Cooperatiu, el públic assistent podrà tastar els productes gastronòmics més representatius que s’elaboren a la població: botifarra blanca, botifarra negra, formatge, secallona, arbequines, etc…

A la d’enoturisme d’aquesta web, hi trobareu tota la informació detallada de cadascuna de les activitats enoturtístiques programades per aquesta temporada.