Un any més ens sumem al Benvinguts a Pagès. Durant el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre us esperem a Cornudella de Montsant on us oferirem diverses propostes per descobrir en primera persona a què ens dediquem i què fem!

Veniu en família? Us imagineu un espai creatiu just als peus del Montsant i envoltat de vinyes? Creativins és una activitat enoturística i totalment familiar, els protagonistes seran els nens. El vi continuarà sent part essencial de la visita, però li donarem un ús diferent. Un espai singular, una plaça entre les vinyes, on els nens poden deixar pas a la seva creativitat, pintar amb vi i crear amb els materials que la natura ens regala mentre els pares poden gaudir d’un tast de vins en un entorn idíl·lic. Els adults gaudireu d’un tast de vins i productes locals entre vinyes. Reserveu ara >>

Sou winelovers? Diumenge al matí organitzarem una visita al nostre celler amb tast especial Benvinguts a Pagès. Modernisme, vinicultura i gastronomia fusionats en un cap de setmana on ens trobareu submergits en plena verema. Reserveu ara >>.