entrada 11-10-2013

El proper diumenge 13 d’octubre, a la una del migdia, el Celler Cooperatiu de Cornudella convida a tothom a l’acte de presentació de l’anyada 2011 del Codolar negre.

En plena campanya de verema (avui dijous s’ha començat la verema de raïm blanc), el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant vol donar a conèixer públicament la nova anyada del seu semicriança per excel.lència, el Codolar Negre. L’acte de presentació inclourà un tast dirigit per l’enòleg del celler, Ramon Valls, i una degustació de Cassoleta de Senglar, especialitat gastronòmica de la vila.

El Codolar 2011 és un vi negre semicriança elaborat a partir de les varietats autòctones garnatxa i carinyena curosament seleccionades de les vinyes de Cornudella. Es tracta d’un vi que s’elabora de forma tradicional, de color vermell robí, ribetejat amb tons violacis. Té una aroma molt intensa i elegant, que recorda els fruits vermells, amb notes de sotabosc, vainilla, torrats i eucaliptus.

Si vols ser dels primers a conèixer el nostre Codolar 2011 i t’agradaria viure una experiència diferent al bell mig de les instal·lacions del nostre celler centenari, monument industrial i emblemàtic del nostre poble, t’esperem al Celler Cooperatiu de Cornudella el pròxim diumenge 13 d’octubre a les 13.00 del migdia.

Activitat gratuïta. Més informació: info@montsantnatura.cat o 977821313

Foto: www.gkmph.com