El passat novembre, en el marc del festival Temps de Priorat Enoturisme, es van gravar dos capítols del popular podcast “Els Més Frescos” al Celler Cooperatiu de Cornudella. Aquest esdeveniment va ser un dels destacats del festival i va comptar amb la participació del president del celler en tots dos capítols.

Temps de Priorat Enoturisme és un festival anual que celebra la cultura vinícola de la comarca del Priorat, una de les regions més prestigioses de vi a Catalunya. Aquest festival atrau amants del vi, sommeliers, enòlegs i turistes de tot arreu que venen a gaudir de tastos de vi, visites a cellers, i activitats culturals relacionades amb el món del vi. El festival destaca per la seva capacitat de combinar el patrimoni històric i natural del Priorat amb experiències enoturístiques úniques.

“Els Més Frescos” és un podcast dedicat a explorar les històries, les persones i les innovacions darrere del món del vi. A través d’entrevistes amb experts, vinaters i altres actors del sector, el podcast ofereix una visió única i entretinguda del panorama vinícola. La gravació dels dos capítols al Celler Cooperatiu de Cornudella va ser una oportunitat per destacar les particularitats del Priorat i compartir-les amb la seva audiència.

Francesc Adzerias, president del celler, va ser un dels convidats en tots dos capítols, oferint la seva perspectiva i compartint anècdotes interessants sobre el celler i la seva evolució al llarg dels anys.

La gravació d’aquests dos capítols del podcast “Els Més Frescos” no només va ser un èxit durant el festival, sinó que també va tenir un impacte significatiu en la promoció del Priorat com a destinació enoturística. Els episodis han estat escoltats per milers de persones, ajudant a posar en valor la riquesa cultural i vinícola de la regió. A més, la col·laboració amb el Celler Cooperatiu de Cornudella ha reforçat els llaços entre el sector vinícola local i la comunitat global d’entusiastes del vi.

Fotos de Gorka Martínez per a Priorat Enoturisme.