AQUEST DISSABTE INAUGUREM LES OBRES DE REHABILITACIÓ DEL NOSTRE CELLER  

Aquest dissabte, 7 de juny, a les 13.30h, celebrarem l’acte inaugural de les obres de rehabilitació del Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant. Tothom hi és convidat!

Recordem que la restauració ha estat possible gràcies al programa “Cellers Cooperatius”, projecte de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Entre altres autoritats, comptarem amb la presència de la sra. Mercè Caballé, Directora de negoci de l’Àrea de les Terres de l’Ebre, en representació de “La Caixa”, i del sr. Jordi Agràs i Estalella, Director dels Serveis Territorials de Cultura, en representació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Després de la benvinguda per part del president del Celler Cooperatiu, el sr. Joan Dolcet, els arquitectes responsables de les obres de millora explicaran en què han consistit les tasques de rehabilitació de l’edifici i guiaran una visita tècnica per les instal·lacions. En acabar la visita, s’obrirà el torn de parlaments per part de les autoritats i tot seguit, s’oferirà al públic assistent un tast de vi amb degustació de productes locals.

inaguracio_celler