L’any passat vam començar els actes per celebrar el centenari del celler, després d’aquests mesos de pausa obligatòria, tornem amb moltes ganes de continuar amb la celebració.

Aquesta vegada, però, us necessitem a tots vosaltres, ja que volem fer un recull de fotos antigues relacionades amb la vida al celler.

És un projecte ambiciós amb l’objectiu de recordar i deixar constància de l’evolució del celler modernista, edifici històric de Cornudella de Montsant.

Què necessitem?
Fotografies de l’època de construcció, del paisatge agrícola, dels treballs al camp, durant la verema, el treball al celler, etc. Totes aquelles imatges que tingueu a casa, ja siguin en digital com impreses, seran més que benvingudes.

Com farem la recollida?
La recollida serà fins el dia 3 d’agost. Aquelles persones que vulgueu ajudar-nos, farem una llista i la segona quinzena d’agost organitzarem dues jornades d’escaneig i catalogació d’imatges.

Important!
No ens quedarem CAP fotografia, el mateix dia que quedem, l’escanejarem i la tornarem.

Què en farem?
En commemoració del centenari, volem crear un arxiu d’imatges i a finals d’any publicarem un calendari amb una selecció de 12 fotografies de les recollides.

Si voleu participar, només cal que ens truqueu al 977821329, passeu per l’agrobotiga del celler o envieu un coreu a 100@ww2.cellercornudella.cat