En plena campanya de verema, el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant, ha organitzat avui un acte de presentació de l’anyada 2011 del seu semi-criança per excel·lència “Codolar”.
L’acte que s’ha dut a terme davant de l’edifici modernista (visitable des del passat mes d’abril) ha concentrat més de 150 persones.
Després de la benvinguda als participants, per part de Joan Dolcet, president de l’entitat, Ramon Valls (l’enòleg del celler) ha donat a conèixer les característiques de la collita 2011, minuts després, copa en mà, ha ajudat als participants a descobrir les peculiaritats més destacades del vi.
El Codolar 2011 és un vi negre semi-criança elaborat a partir de les varietats autòctones garnatxa i carinyena curosament seleccionades de les vinyes de Cornudella. Es tracta d’un vi que s’elabora de forma tradicional, de color vermell robí, ribetejat amb tons violacis. Té una aroma molt intensa i elegant, que recorda els fruits vermells, amb notes de sotabosc, vainilla, torrats i eucaliptus.
Després del tast de vi, tots els assistents han pugut degustar “Cassoleta de Senglar”.