EL PROPER DISSABTE 11 DE FEBRER TORNEN LES ACTIVITATS ENOTURÍSTIQUES AL CELLER COOPERATIU DE CORNUDELLA DE MONTSANT.

El proper dissabte 11 de febrer reprenem les activitats enoturístiques al Celler. Hem preparat una nova temporada, amb importants novetats, i arranquem amb ganes de mostrar-vos els racons més sorprenents del nostre edifici modernista i deixar-vos tastar els nostres vins.

El “Tast de Modernisme Exprés” és una visita enogastronòmica. Es realitza els dissabtes a les 18h de la tarda,  i es mariden tres dels vins que s’elaboren al celler amb diferents productes gastronòmics locals, de qualitat i Km0. Cal fer-ne reserva.

Per l’altra banda, els diumenges a les 12h del matí, es duu a terme la visita “El modernisme al camp, l’ART DE FER EL VI”. Es visita el Celler Cooperatiu i es tasten tres dels seus vins, combinant història, arquitectura i enoturisme.

Si teniu ganes de saber-ne més i xafardejar les vinyes a peu de Montsant, històriques i tant característiques del Priorat, també us oferim la possibilitat de realitzar els diumenges a les 10h, l’activitat “Entre Còdols, de l’ermita al celler”. És una ruta en vehicle 4×4, es fa un petit recorregut a peu entre vinyes i finalment, es visita el Celler Cooperatiu de Cornudella amb el tast de tres vins. Cal reseva.

I encara hi ha una activitat més! “Entre vinyes en 4×4”. Durant aquesta visita, es descobreix el nord del Priorat sobre rodes i es tasten alguns dels productes que s’hi elaboren. Se surt i es retorna en vehicle 4×4 des de Cornudella, i es passa per finques inscrites tant a la DOQ Priorat com a la DO Montsant. Per acabar, en una de les finques de garnatxa, es degusten productes d’elaboració local.

A més a més,  tenim preparades moltes sorpreses, per celebrar que cada vegada tenim més seguidors a les seves xarxes socials! Estigueu ben atents.

tast_modernisme_1200x350