EL CELLER COOPERATIU DE CORNUDELLA DE MONTSANT PRESENTA EL NOU VI TROIES, BLANC I ROSAT, DE L’ANYADA 2015

El proper dia 9 de juliol, a les 19h tindrà lloc al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant la presentació de la nova anyada del nou Troies blanc i rosat.

L’enòloga del celler oferirà un tast obert a tothom tant del blanc com del rosat. Els vins, interessants i complexes, demostren una fortalesa que any rere any mantenen i el fan producte de gran qualitat.

Les Troies blanc està elaborat majoritàriament a partir de la varietat macabeu amb una aportació de garnatxa roja. És doncs, un vi ideal per acompanyar plats lleugers, aperitiu, peixos i mariscs.

Les Troies  rosat, en canvi, està elaborat a partir de les varietats garnatxa i carinyena, ambdues autòctones de la nostra preuada comarca i és ideal per acompanyar plats frescos, xarcuteria, pasta i pizzes.

L’entorn és meravellós, el Celler Cooperatiu, datat del segle XX, va ser construït per el deixeble del gran arquitecte català Antoni Gaudí; Cèsar Martinell. Considerat una de les Catedrals del Vi, ens activarà els cinc sentits per tal de transmetre’ns totes les qualitats i característiques dels nous vins.

Esteu tots convidats a descobrir els nostres Troies!