troiesBiREl proper dissabte 29 de març, a les set de la tarda, el Celler Cooperatiu de Cornudella convida a tothom a l’acte de presentació del nou Troies blanc i rosat corresponents a la collita 2013.

Un cop finalitzat el procés d’embotellament i etiquetatge, el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant vol donar a conèixer públicament la nova anyada del seu vi jove per excel·lència, Les Troies, i és per això que oferirà un tast obert a tothom tant de Les Troies Blanc com de Les Troies rosat. Tot plegat a les instal·lacions de la nova botiga del celler.

L’acte de presentació inclourà un tast dirigit per l’enòleg Ramon Valls i una degustació de tapes per acompanyar. Com és sabut, “Les Troies” és el nom d’una partida de terreny del terme municipal de Cornudella i, alhora, el nom escollit pel Celler per batejar la seva línia de vins joves.

Les Troies blanc és un vi elaborat majoritàriament a partir de la varietat macabeu, amb l’aportació interessant de la varietat garnatxa roja i, sobretot, la local planta bona. És un vi ideal per acompanyar plats lleugers, aperitius, peixos i mariscs.

Pel que fa a Les Troies rosat, cal dir que és un vi elaborat a partir de les varietats autòctones garnatxa i carinyena, i és ideal per acompanyar amanides mixtes, xarcuteria, plats de pasta i pizzes.

Si voleu ser dels primers en tastar-los, no ho dubteu i veniu el pròxim dissabte 29 de març a les instal·lacions del celler. Us hi esperem!