Donem per finalitzat el procés selectiu amb un balanç molt positiu

La convocatòria del concurs d’etiquetes per al nou vi que estem elaborant des del Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant ha finalitzat amb un resultat ben positiu. Un total de 62 propostes avalen l’èxit participatiu d’aquesta convocatòria.

Volem aprofitar aquest post per agrair la participació i dedicació a tots els dissenyadors que han presentat les seves propostes. Estem molt satisfets tant pel volum de dissenys rebuts com per la qualitat i originalitat de les propostes. No ha estat gens fàcil pel jurat emetre el seu veredicte.  

La imatge gràfica més votada i, per tant, guanyadora, que il·lustrarà el nou vi del celler ha estat presentada per Xavi Malet Mumbrú, de “Sabilana Disseny gràfic i comunicació”. Moltes felicitats, Xavi! Aviat farem públic el teu disseny.

El nou vi, resultant d’un cupatge entre les varietats de garnatxa i carinyena, el presentarem públicament abans de Setmana Santa. Durant l’acte de presentació farem l’entrega del premi. Es tracta, com sabeu, d’un vi que reflecteix el caràcter de la terra i la personalitat de la gent que hi treballa, i el seu nom s’ha escollit tenint en compte el nou públic escalador, fidel i cada cop més abundant. En aquests moments estem acabant de preparar aquest acte. Tan bon punt en sapiguem la data us la farem saber. Hi esteu tots convidats!